Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пн-Сб: 9:00-18:00

0

Bej трикотажне простирадло на резинці. Fasionup, 180х200 см

Артикул Sul-4388
✅ В наявності
468 грн
515 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Загальний розмір
Характеристики
Тип тканини Трикотаж
Країна виробник Туреччина
Склад Бавовна

Bej трикотажне простирадло на резинці

Bej трикотажне простирадло на резинці - це ідеальне рішення для тих, хто цінує комфорт і затишок у своїй спальні. Це простирадло створено з високоякісного трикотажного матеріалу, який забезпечує м'якість і приємне відчуття на шкірі.

Простирадло має зручну резинку, яка дозволяє легко і швидко натягнути його на матрац. Завдяки цьому, простирадло надійно фіксується і не зсувається під час сну. Ви зможете насолоджуватися комфортом і спокійним сном, не турбуючись про те, що простирадло зсунеться або зм'якне.

Bej трикотажне простирадло на резинці підходить для матраців розміром 160х200 см. Воно має додаткові 25 см. обхвату по боках, що забезпечує ідеальну посадку на матраці. Ви зможете насолоджуватися комфортом і зручністю, не турбуючись про те, що простирадло буде занадто тугим або вільним.

Тканина, з якої виготовлене простирадло, - це високоякісний трикотаж. Вона відрізняється міцністю, зносостійкістю і довговічністю. Простирадло збереже свою початкову форму і колір навіть після багатьох прань. Ви зможете насолоджуватися його красивим зовнішнім виглядом і приємним відчуттям на шкірі протягом тривалого часу.

Bej трикотажне простирадло на резинці - це продукт від відомого бренду Fasionup, який славиться своєю якістю і надійністю. Простирадло виготовлене в Туреччині, країні, відомій своїми високими стандартами виробництва текстильних виробів. Ви можете бути впевнені в якості і надійності цього товару.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Новою поштою по Україні - за тарифом перевізника
(для замовлень від 3900 грн - безкоштовно).

Укрпоштою по Україні - за тарифами перевізника
(для замовлень від 3900 грн - безкоштовно).

Більше інформації про доставку

 

  • WayForPay - картою онлайн та оплата частинами 
    • Monobank;
    • А-Банк;
    • ПриватБанк;
    • Ощадбанк;
    • Райффайзен Банк;
    • OTP Банк;
  • Liqpay (онлайн банківською картою)
  • Післяплата
  • 💯 оригінальна продукція
  • ♻ повернення/обмін товару в разі браку
Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Blankets.com.ua використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.