Бажання
Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Пн-Сб: 9:00-18:00

0

Підліткова постільна білизна ранфорс Вілюта 20114

Артикул d-c4120v
✅ В наявності
719 грн
770 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Характеристики
Кількість підковдр 1
Кишеня підковдри З вирізом
Розмір комплекту Підлітковий
Розмір наволочок 50х70 см
Простирадло 150х214 см.
Склад тканини Бавовна 100%
Країна бренду Україна
Підодіяльник 143х210 см.
Кількість наволочок 1
Малюнок для дівчаток
Тканина ранфорс
Бренд Viluta
Бренд Viluta

Підліткова постільна білизна ранфорсу Вілюта 20114

Підліткова спальня - це особливе місце, де підліткам дозволено бути собою. І щоб створити комфортну і стильну атмосферу в цьому просторі, необхідно вибрати підходящу постільну білизну. Представляємо вам підліткову постільну білизну з ранфорсу Вілюта 20114 - ідеальний вибір для вашої дитини.

Ранфорс - це натуральна тканина, яка поєднує в собі найкращі якості бязі. Вона виготовлена з 100% бавовни, що робить її натуральною і гіпоалергенною. Завдяки особливому переплетенню кручених ниток, ранфорс має підвищену міцність і довговічність. Ви можете бути впевнені, що ця постільна білизна прослужить вашій дитині довгі роки.

Однією з переваг ранфорсу є його гігроскопічність. Тканина добре вбирає вологу, що забезпечує комфортний сон і приємне відчуття на шкірі. Завдяки своїй структурі, ранфорс не перешкоджає руху повітря і зберігає тепло. Це означає, що ваша дитина буде почувати себе комфортно як влітку, так і взимку.

Підліткова постільна білизна з ранфорсу Вілюта 20114 представлена в різноманітних кольорових гамах і дизайнах. Ваша дитина зможе вибрати комплект, який відображає його індивідуальність і стиль. Кожен комплект включає простирадло розміром 150х214 см, підковдру розміром 143х210 см і наволочку розміром 50х70 см.

Догляд за постільною білизною з ранфорсу Вілюта 20114 дуже простий. Першу прання рекомендується провести при температурі 30 градусів, а наступні прання - при температурі не вище 40 градусів. Щоб зберегти якість тканини, рекомендується використовувати шадовий режим віджиму і прасувати при середній температурі праски. Сушити постільну білизну слід подалі від прямих сонячних променів.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Новою поштою по Україні - за тарифом перевізника
(для замовлень від 3900 грн - безкоштовно).

Укрпоштою по Україні - за тарифами перевізника
(для замовлень від 3900 грн - безкоштовно).

Більше інформації про доставку

 

  • WayForPay - картою онлайн та оплата частинами 
    • Monobank;
    • А-Банк;
    • ПриватБанк;
    • Ощадбанк;
    • Райффайзен Банк;
    • OTP Банк;
  • Liqpay (онлайн банківською картою)
  • Післяплата
  • 💯 оригінальна продукція
  • ♻ повернення/обмін товару в разі браку
Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Blankets.com.ua використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.